Ontmoetingsgroep naasten onder begeleiding van gastvrouwen Margreet en Anneke bij Anna's Huis te Zaandam. / Elke eerste donderdag van de maand.

04-04-2024 14:00

 

 

          

 

 

 

 

Ontmoetingsgroep naasten:

 

Als iemand in je omgeving de diagnose kanker heeft gekregen zet dat niet alleen het leven van diegene op zijn kop maar ook het leven van jou. Er gebeurt vaak zo veel tegelijk, er moet van alles geregeld worden en er is heel veel zorg over de gezondheid van de patiënt. Allerlei emoties spelen een rol en je hebt mogelijk veel vragen. Contact met anderen in een vergelijkbare situatie kan dan fijn zijn. Het uitwisselen van ervaringen en herkenning vinden bij elkaar kan een steuntje in de rug bieden.

 

 

In Anna’s huis wordt er elke eerste donderdagmiddag van de maand van 14:00 tot 15:30 een ontmoetingsgroep voor naasten gehouden. 

 

 

Tijdens deze bijeenkomsten is er alle ruimte om in een veilige, respectvolle en gemoedelijke sfeer met elkaar in gesprek te gaan. Bij elke ontmoetingsgroep wordt er per keer een ander thema behandeld, deze worden aangedragen door de deelnemers zelf.

 

 

 

 
 
 

 

Begeleiding:

De bijeenkomsten wordt begeleid door gastvrouwen Margreet en Anneke.

 

 

 
 
 
 

 

Kosten:

Gratis.

 
 
 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Wil je deelnemen aan de ontmoetingsgroep, meld je dan aan via het aanmeldformulier op de website van Anna's Huis.

 

 

 

 

 

Adres + Tel:

ANNA'S HUIS,

Zorgboulevard,

Koningin Julianaplein 18,

Zaandam.

Naast het Zaans Medisch Centrum.

Tel: 075 - 7719027

 

 

 

 

 

 

Bron: www.annashuis.nl