Ontspannen door visualisatie gegeven door Anne-Marie van der Eerden bij Toon in Waalwijk. / Elke dinsdag in de oneven weken en elke donderdag in de even weken.

02-01-2024 19:30

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontspannen door visualisatie:

 
 
 

Een ontspannen moment voor jezelf door visualisatie. Onder begeleiding vind je rust en ruimte. Je komt los van emoties en je gedachten krijgen even geen aandacht. Door eenvoudige visualisaties en ademhalingsoefeningen is deze tijd even helemaal voor jezelf. Of zoals ze wel zeggen kom je weer thuis in jezelf. Je kunt de ontspannende, helende, zuiverende, versterkende energie ervaren die je een gevoel van vrede geeft, een gevoel van onvoorwaardelijke liefde.

 

Deze activiteit wordt begeleid door Anne-Marie van der Eerden. Anne-Marie is 65 jaar, werkt in het onderwijs en woont in Waalwijk. In 2007 kreeg Anne-Marie borstkanker en ervaarde zij zelf hoe belangrijk ontspannen is. Het hielp haar te ontspannen met hulp van visualisatie. De oefeningen die gebruikt worden zijn ook gemakkelijk zelf aan te leren en thuis toe te passen.

 

Wil jij ervaren hoe je kunt ontspannen door visualisatie?


Anne-Marie werkt regelmatig op dinsdagavond en donderdagochtend bij TOON. Je kunt een afspraak maken met Anne-Marie via info@thhw.nl of via 0416 – 652734.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Datum+ Tijd:

 
 
  • Dinsdagavond van 19.30 - 20.30 uur (in de oneven weken)
 
  •  Donderdagochtend van 10.00 - 12.00 uur (in de even weken)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Begeleiding: 

Anne-Marie van der Eerden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kosten: 

De eerste 10 individuele ontspanningsactiviteiten zijn gratis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Inloophuis TOON Waalwijk,

Jan de Rooystraat 15,

5141 EN Waalwijk.

Tel: 0416 652734

E-mail: info@thhw.nl