Opvallende promotietrailer voor Groot Verzet Tegen Kanker.

16-05-2023 18:21

 

 

Auteur: Redactie - transport-online.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

BEILEN - De Beiler ondernemers René Westerhof (René Westerhof Transport) en Peter Gerding (Gerding Opmaak) hebben de handen ineen geslagen en een opvallende promotietrailer op de weg gezet ten behoeve van Stichting Groot Verzet Tegen Kanker. ‘Word ook een held’, is het motto waarmee de mannen aandacht vragen voor de ziekte kanker en de stichting Groot Verzet Tegen Kanker.

 

Stichting Groot Verzet Tegen Kanker is opgericht in 2007 naar aanleiding van de inmiddels overleden René Gaastra. Een gezonde dertiger die in dat jaar onverwacht getroffen werd door een hersentumor.

 

René vroeg medesporters of zij hem en KWF Kankerbestrijding wilden steunen door de Mont-Ventoux in Frankrijk op te fietsen. Maar liefst 45 deelnemers gaven gehoor aan de oproep van René wat inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks event met deelname van enkele honderden wandelaars en fietsers.

 

Ook dit jaar vindt het event weer plaats en wel op donderdag 7 en vrijdag 8 september 2023. De opbrengst gaat voor 50 procent naar KWF Kankerbestrijding en voor 50 procent naar lokale goede doelen naar keuze die een relatie hebben met de ziekte.

 

René Westerhof is zelfstandig transportondernemer en rijdt in opdracht van enkele grotere vervoerders die actief zijn in de supermarkt logistiek. Dagelijks is hij met zijn vrachtwagen actief in het bevoorraden van supermarkten van onder andere Albert Heijn en Jumbo.

 

Met zijn blanco trailer wilde hij iets anders doen dan gebruikelijk. Een bijdrage leveren aan een goed doel dat bij hem past. Via zijn zakelijke relatie Albert Kort, werkzaam bij Transport en Logistiek Nederland en tevens vrijwilliger bij stichting Groot Verzet Tegen Kanker, is hij in contact gekomen met deze stichting en samen met zijn collega Beiler ondernemer Peter Gerding hebben ze een in het oog springende promotietrailer op de weg gezet. Van welke positie je de trailer ook bekijkt, het wordt al snel duidelijk waarover het gaat.

 

Zowel Stichting Groot Verzet Tegen Kanker als René en Peter zijn trots op het eindresultaat dat vanaf vandaag 16 mei 2023 de weg op gaat.

 

 

 

 

Bron: www.transport-online.nl