Steun KiKa met de aankoop van jouw kerstkaart.

13-10-2023 18:58

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij je vrienden, familie of collega’s een hart onder de riem steken deze feestdagen? Doe dit dan met een warme en persoonlijke wenskaart. Koop een unieke kaart bij een van onze partners. Met de aankoop van jouw kaart steun je automatisch ons werk. Zo laat je jouw dierbaren weten dat je aan ze denkt en draag jij je steentje bij aan meer onderzoek naar kinderkanker.  

 

 

 

Deze partners doen mee:

 


Buromac:

Ben je op zoek naar zakelijke kerstkaarten? Dan kan je terecht bij de webshop Tadaaz van Buromac. Deze partner heeft acht verschillende kaarten. Zo is er voor ieder wat wils. Met de aankoop van een kerstkaart, gaat er 0.20 cent rechtstreeks naar KiKa.

 

 

 

 

Belarto:

Bij Belarto heb je keuze uit een enorm assortiment aan kerstkaarten waarbij 0.40 cent wordt overgemaakt aan een goed doel naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om je eigen kaarten te ontwerpen. Dit kan je zelf doen, maar het team van Belarto gaat ook graag voor je aan de slag. Zo maak je iemand blij met een unieke en exclusieve kaart. 

 

 

 

Paperclip:

Liever een kaart in de winkel kopen? Dan ben je bij Paperclip aan het juiste adres. De kerstkaartenserie is te koop bij Bruna, Ako, Primera en verschillende filialen van Jumbo en Spar. Uiteraard zijn de kaarten van Paperclip ook verkrijgbaar via de website. 

 

 

 

 

Over KiKa:

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Momenteel overleeft 81% van de kinderen met kanker. Maar we moeten naar de 100%. Daar gaan we bij KiKa voor. Help je mee? 

 

 

 

 

 

Bron: www.kika.nl