Stoelmassage bij IntermeZZo te Zwolle op 12 Juni 2024.

12-06-2024 09:00

 

 

                     

 

  

 

 

 

Stoelmassage:

 
 
Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven, dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn. Je komt in een achtbaan van emoties en spanningen terecht. Massage kan je helpen te ontspannen. Massages geven geen genezing, maar kunnen wel een steun zijn in een ziekteperiode. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van het leven op dat moment kan verbeteren. Stoelmassage is niet bedoeld als genezende therapie.
 

Een gespecialiseerd stoelmasseur geeft drukpuntmassage voor nek, schouders, rug, armen en handen. De masseur geeft deze massage in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel.

 

 

 

 

Beter in balans:

 

Door de zorgvuldig toegepaste massagetechnieken wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam wat te herstellen. Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en somberte kunnen verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest. Massage is geschikt voor elke fase van de ziekte.


Het effect van massage kan zijn een betere doorbloeding waardoor je je fitter gaat voelen. Ook je concentratievermogen kan verbeteren. Kortom: je kunt je beter in balans voelen. De masseur is in staat om vroegtijdige overbelasting te signaleren. Hierdoor wordt voorkomen dat kleine ongemakken erger worden.

 
 
 
 
 

 

 

Data + Tijd:

 
 
  • 12 juni 2024 - 9:00 tot 12:00 uur
 
  • 3 juli 2024 - 10:00 tot 12:00 uur

 

  •  
 
 

De massage in de stoel duurt 30 minuten en je kunt gewoon je kleding aanhouden.

 
 
 
 
 

 

Kosten:

€ 5,- per massage:

 

 

 

 

 

  •  

 

Afspraak maken:

 

Je kunt een afspraak maken per telefoon (088) 6246088 of binnenlopen voor meer informatie en een afspraak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

IntermeZZo,

Dokter Van Thienenweg 1A,

8025 AL Zwolle.

Tel: 038 424 6088

Mobiel: 06 53 76 71 45

E-mail: info@intermezzo-zwolle.nl

 

 

 

 

 

 

Bron: www.intermezzo-zwolle.nl