Verkoop vanaf nu KiKa water in jouw horecazaak.

04-08-2023 16:24

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom nu in actie en steun met jouw horecazaak wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van de kinderen met kanker, maar we moeten naar de 100%. Met KiKa water in jouw horecazaak kan je een belangrijke bijdrage leveren aan dit doel.

 
 
 
 
 

Wat is KiKa water?

 

KiKa water is een fles met kraanwater. KiKa levert jou een speciale KiKa fles, deze vul je met kraanwater en verkoop je aan gasten die naar kraanwater vragen. De discussie wel of niet betalen voor kraanwater wordt op een mooie manier aangepakt. Klanten betalen wel voor kraanwater, maar de volledige opbrengst gaat naar het goede doel KiKa. Op deze manier wordt een gewone bestelling van kraanwater een waardevolle bijdrage.
 
 
 

 

KiKa water voor jouw horecazaak:

 

Impact maken met jouw horecazaak, gasten de mogelijkheid geven om het goede doel te steunen, andere inspireren ook iets voor het goede doel te doen. Dat zijn de voordelen van het aanbieden van KiKa water. Door het aanbieden van KiKa water laat je met jouw horecazaak zien dat je de missie van KiKa steunt én lever je een belangrijke bijdrage in de strijd tegen kinderkanker.  

 

"Dit is een sympathieke actie waarmee jij en je klanten het verschil maken voor kinderen met kanker", zegt Marijke Roskam werkzaam bij KiKa.  
 
 
 

Hoe werkt het?


KiKa levert jouw horecazaak het gewenste aantal KiKa flessen. De flessen zijn gratis aan te vragen met een maximum van 25 flessen. Daarbij ontvang je gratis waterviltjes. Jij bepaalt de verkoopprijs, maar deze moet wel tussen de € 2,50 en € 5,- liggen. 

 

 

Wil je meer weten over KiKa water of wil je jouw horecazaak aanmelden?  

 

 

Klik hier