Wees welkom bij Inloophuis Burgerbrug.

30-08-2023 18:18

 

 

 

SCHAGEN - Stichting Inloophuis Burgerbrug is een plek waar mensen die geraakt zijn door kanker bij zichzelf of bij hun naasten welkom zijn. “Ik vind het een goede open locatie waar je je vrij voelt om over jouw situatie te kunnen praten. De sfeer is gemoedelijk en comfortabel samen met fijne mensen”, aldus bezoeker van Inloophuis Burgerbrug Kim.

 

 

Wees welkom bij Inloophuis Burgerbrug.

Wees welkom bij Inloophuis Burgerbrug. 

Foto: aangeleverd.

 
 
 
 
 
 
 
 
Inloophuis is gevestigd op geitenhouderij ‘t Roode Hart aan de Grote sloot 146 in Burgerbrug. In deze landelijke omgeving met onder andere geiten, paarden, koeien, kippen en een groenten/bloementuin is er rust om in een moeilijke periode van je leven tot bezinning te komen. Op een laagdrempelig locatie organiseren zij bijeenkomsten. Begin september wordt gestart met het najaar programma. Er zijn weer veel leuke en interessante bijeenkomsten gepland en natuurlijk hoopt het inloophuis je dan (weer) te mogen ontmoeten.

“Dankzij de Schager Uitdaging zijn er leuke connecties gemaakt en hebben we leuke workshops kunnen boeken. Zoals creatieve middagen met Erica Kraan. Zij verzorgt boetseerworkshops, maar ook organiseren we weer lotgenoten gesprekken en wandelen in de natuur. Ook de inloopochtend waar je binnen kan lopen om informatie te winnen of te ontspannen door onder andere een rondje op de geitenhouderij te lopen, blijven aankomende periode op de agenda staan”, vertelt eigenaresse Wendy.

 

Het is een plek om informatie te ontvangen, te ontspannen en lotgenoten te ontmoeten. Met een groep enthousiaste vrijwilligers staan zij klaar om anderen te helpen en te ondersteunen. 
 
 
 
 

Alle benodigde informatie is te vinden via www.inloophuis-burgerbrug.nl

 

Wees welkom op de bijeenkomsten vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. 

 

Alle bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken. 

 
 

Wel vinden wij het fijn al je je van tevoren aanmeldt via info@inloophuis-burgebrug.nl

 

 

 

Een bakje troost:

 


Tijdens de workshop schrijven heeft Ingrid deze bijeenkomst verwoord: “Uit eigen ervaring weet ik dat het fijn kan zijn om in een landelijke omgeving met dieren, even op adem te komen met gelijkgestemde in een moeilijke periode van je leven. Bijna iedereen zat al rondom een gezellige keukentafel. Allemaal vrouwen en één man op leeftijd, die na mij binnenkwam. Er was koffie, thee en er ging een schaal met wat lekkere koeken langs iedereen. De ruimte rook lekker naar koffie, wat ik dan ook besloot om te nemen. Ik pakte een beker zonder oor. Zo drink ik mijn koffie het liefst. Het was een beker van Jet, dat zag ik meteen. Mooi gedecoreerd met koeien erop. Een bakje troost was het voor mij in ieder geval wel. Voor de anderen vast ook.”

 

 

 

 

Bron: www.rodi.nl