Wow, ben ik dat? Bij Adamas Inloophuis te Nieuw - Vennep op 21 Mei 2024.

21-05-2024 11:00
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wow, ben ik dat? Met Sandra (visagiste) & Sjaak (fotograaf).

 
 
 
“Wow, ben ik dat?” Dat is de reactie die we vaak zien nadat mensen hebben meegedaan aan deze feelgood fotoshoot. De kracht in jezelf terug zien op prachtige foto’s. Misschien vind je het spannend om op de foto te gaan, maar het team dat je daarin begeleidt heeft daar veel ervaring mee en helpt je van begin tot einde met een prachtig resultaat! Voordat je op de foto gaat, is er de mogelijkheid om een natuurlijke make-up aan te laten brengen door Sandra Bolten. Hiervoor wordt de cosmeticalijn van Colour Me Beautiful gebruikt.
 

Je bent in totaal ongeveer drie kwartier tot een uur bezig. Er zijn verschillende tijden beschikbaar.


Je ontvangt na de shoot via de mail een link waarbij je de foto’s kunt zien. Je kunt ze zelf laten afdrukken als je dat wilt.
 
 
Bij deze feelgood fotoshoot kan je de kracht van jezelf terugzien in prachtige foto's. Voordat je op de foto gaat, is er de mogelijkheid om een natuurlijke make-up aan te laten brengen door Sandra Bolten.
 
 
 

 

 

Data + Tijd:

 
  • 21 mei 2024 - 11:00 tot 13:00 uur
 
  • 18 juni 2024 - 11 :00 tot 13:00 uur

 

 

 

 

 

 

 

Kosten:

€ 9,- per persoon.

 
 
 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via de agenda, via mail@adamas-centrum.nl of bel 0252-680233 o.v.v. de gekozen activiteit. Geef ook door je: woonplaats | telefoonnummer | gewenste dag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres: 

Adamas,

Eugenie Prévinaireweg 61,

Nieuw-Vennep.