Yoga in de middag bij Viore Centrum te Hilversum. / Elke dinsdag.

03-01-2023 14:00

 

  

 

 

 

 

Yoga in de middag:

 
 
 
Wanneer kanker of de gevolgen daarvan een rol gaan spelen, dan wordt yoga ‘een ochtend niet ziek zijn’, genieten van positief bezig zijn en ontspannen. De confrontatie met kanker kan angst, vermoeidheid, boosheid en onzekerheid veroorzaken. Yoga kan je helpen rustiger te slapen, angst los te laten, leren om te gaan met stress, het immuunsysteem te versterken, meer energie en kracht op te bouwen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. De lessen worden verzorgd door een ervaren yogadocent, die zich richt op verbetering van de balans, welbevinden, kwaliteit van leven, op herstel van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

De rustgevende yogahoudingen, visualisaties, meditatie en ademhalingsoefeningen worden aangepast aan jouw mogelijkheden en uitgezocht op wat bijdraagt aan je herstel. Deze yoga is ook voor mensen die van dichtbij het leven met kanker meemaken, zoals partners. Yoga biedt de mogelijkheid om op moeilijke momenten ondersteuning te ervaren.

Naast de lessen op woensdagochtend willen we met ingang van 10 mei 2022 ook een les op dinsdagmiddag aanbieden. Deze les gaat van start bij minimaal 4 aanmeldingen.

 

 

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding en een grote badhanddoek.

 
 

We raden je aan, voordat je deelneemt aan de yoga, dit met je arts te overleggen. Ook vragen we je om van te voren een intakeformulier in te vullen. Dit om de yoga nog beter op jouw persoonlijke situatie te kunnen afstemmen. Deelname aan de yoga is op eigen risico. Kosten per les €5,-. Je kunt hiervoor een activiteitenkaart kopen (via pinbetaling bij Viore).

 

 

 

 

 

 

Data + Tijd:

 

  • Elke dinsdag van 14:00 tot 15:15 uur
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via de aanmeldmodule hieronder. Wij kijken dan of er plek is in de groep. Voor meer informatie kun je mailen naar aanmelden@viore.org


Voorafgaand aan je eerste les sturen we je een intakeformulier toe.

 
 
 
 
 

 

 

 

Adres + Tel:

Viore Centrum.

Oosterengweg 44,

1212 CN Hilversum.

Tel: 035 - 68 53 532

E-mail: info@viore.org  

 

 

 

 

 

 

Bron: www.viore.org