Zen-meditatie Inloophuis Midden Brabant te Tilburg op 27 Mei 2024.

27-05-2024 15:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zen Meditatie:

 
 
Maandelijks kan iedereen die met kanker te maken heeft, dus ook naasten en nabestaanden, meedoen met meditatie onder de leiding van meditatieleraar Jan Weeda. De bijeenkomsten zijn ook een mooie aansluiting op een Mindfulnesstraining, of bijvoorbeeld op Yoga.
 

Misschien ben je gewend thuis alleen te mediteren, onze maandelijkse groepsbijeenkomsten kunnen ook dan heel ondersteunend zijn.


We oefenen verschillende vormen van meditatie en zo vind je ook de vorm die het best bij je past. Meditatie is een oefening om helemaal aanwezig te zijn in lichaam en geest, hier en nu. Je leert alles te ervaren wat zich voordoet, zonder er door bepaald te worden, zonder te oordelen. Het brengt rust, en kan je helpen om vanuit rust keuzes te maken die bij jou passen.

 

Meditatie kan vervolgens thuis door iedereen dagelijks beoefend worden, zittend op een kussen, op een stoel, lopend of liggend. Het is met je hart betrokken zijn, bereid zijn jezelf te laten raken door vreugde en verdriet van jezelf en in de wereld. Uit onderzoek en uit eigen ervaring blijkt dat dagelijks mediteren, kan bijdragen aan je gezondheid, het geluk voor jezelf en je omgeving.
 

 

Prijs: € 5,- per persoon per keer.

 

 

 
 
 
 

 

 

Datum +  Tijd:

 
 
  • 27 mei 2024 - 15:00 tot 16:30 uur

  •  
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Inloophuis Midden-Brabant,

Wilhelminapark 29,

5041 EC Tilburg.

Tel: 013 785 16 81 

E-mail: info@inloophuismiddenbrabant.nl

 

 

 

 

 

Bron: www.inloophuismiddenbrabant.nl